Štampa PDF

Apartman metropol Beograd

lokacija: centar

broj osoba:do 4

veličina: 26 m2

cena: od 25 €

Apartman Metropol - garsonjera

Apartman METROPOL je moderano opremljen  apartman u samom centru grada koji se nalazi na jednoj od najvecih ulica u centru Beograda Bulevaru Kralja Aleksandra. Apartman poseduje terasu. Kapacitet apartmana je 4 odrasle osobe.

Apartman METROPOL je moderano opremljen  apartman u samom centru grada koji se nalazi na jednoj od najvecih ulica u centru grada Bulevaru Kralja Aleksandra, na samo pa minuta hoda od Vukovog Spomenika. Nalazi se na cetvrtom spratu zgrade koja se nalazi direktno preko puta renoviranog hotela METROPOL. Sa tri prozora i terasom apartman je veoma svetao. U apartmanu mogu boraviti 3 odrasle osobe.

Nedaleko do zgrade gde se nalazi apartman METROPOL je autobuska i tramvajska stanica. Ovaj deo centra Beograda je zahvaljujuci saobracajnim konekcijama povezan sa svim delovima grada, a do Trga Republike i Knez Mihajlove ulice se laganim hodom stize za petnestak minuta. U blizini apartmana se nalazi skoro sredjeni park Tasmajdan gde postoji mnogo zanimljivih sadrzaja. Takodje se apartman nalazi u blizini i Muzeja Nikola Tesla koji svakako vredi posetiti.

INFO

Opremljenost: besplatan WiFi internet, potpuno opremljena kuhinja  sa mikrotalasnom,centralno grejanje, terasa,masina za pranje vesa.

lokacija: centar, Kumanovska

broj osoba: do 4 (2+2)

kvadratura: 26 m2

 

Cenovnik Apartman Metropol Beograd

Broj osoba 1 dan 2-9 dana 10-20 dana preko 20 dana
4 osobe 60 € 50 € 45 € 35 €
3 osobe 55 € 50 € 45 € 35 €
2 osobe 50 € 45 € 40 € 35 €
1 osoba 50 € 45 € 40 € 35 €

Navedene cene su po dan boravka u apartmanu.

Apartman Metropol Beograd

2

4

 

+381 66 12 11 12

Apartman METROPOL je moderano opremljen  apartman u samom centru
Google Analytics Alternative